Frukost och boende

Frukost

Efter en god natts sömn kan du ta en egen stund på balkongen, terrassen eller i poolområdet och njuta av morgonens lugn, utsikten och bruset från floden. I allrummet finns självservering av kaffe och te för dig som vill ha en kopp innan frukost och du har sedan som gäst fri tillgång till detta under dagen.

Frukost
Frukost

Vår frukost är rejäl med både franska och svenska inslag och den kan du  njuta av på terrassen med en fantastisk utsikt över dalen.

Vi har en stor frukostbuffé som består av kaffe/thé, dagens ägg med en variation av exempelvis omelett, scrambled, cheesy eggs, hemgjord youghurt, musli och marmelad med frukt och bär från egen trädgård, lokal honung med smak av alla bergets örtkryddor, ost och charkuterier, grönsaker, hemgjorda ”smothieshoots”, juicer och självklart färskt bröd, från bageriet eller hembakt.

Boende

Vi har under säsongen 2017 tre dubbelrum i det stora huset, på några minuters gångavstånd har vi även en studio med plats för tre vuxna eller två vuxna och två små barn. Om ni är ett större sällskap än vad vi får rum med så finns möjlighet att hyra in mer boende i vår by.

När du är gäst på Maison Vieussan har du fri tillgång till WIFI som fungerar i det stora huset. Vi har rökfritt i alla rum och husdjur är ej tillåtna. Boendet är inte handikappanpassat.

Citat-3

Rummen

Varje rum på Maison Vieussan har sin egen personliga prägel och är uppdelade på två våningar. De är alla totalrenoverade 2014 och vi har bevarat delar av den franska rustika stilen. Alla rum har har eget badrum med dusch och toalett och fönster/balkong i söderläge med enastående utsikt över dalen. I varje rum finns hårfön, handdukar för dusch och även en badväska med strandhanddukar och strandmatta. I anknytning till allrummet finns en minibar för gäster, spel, böcker, turistbroschyrer och kartor att låna. Vi hjälper dig gärna att planera din utflykt eller att följa med och guida för en kostnad.

Le Marron, ligger i anslutning till L´Orange

 

L´Orange
L´Orange, ligger i anslutning till Le Marron
La Rose
La Rose, ligger en trappa upp från terrassen

 

Studio

På Maison Vieussan har vi även en studio för uthyrning med plats för två vuxna och två små barn eller tre vuxna. Den är smakfullt inredd och totalrenoverad 2014.

Där finns en dubbelsäng och en bäddsoffa, fullt utrustat kök och ett stort badrum med dusch. Lägenheten har stora fönster i söderläge med utsikt över dalen och direkt utgång till en privat terrass. På terrassen finns solstolar, matmöbel, en grill och i anslutning en privat parkeringsplats.

lenas bilder 038
Hårtork, dusch-, badhanddukar samt bäddlinne och slutstädning ingår. När du bor i lägenheten kan du för en extra kostnad äta frukost uppe i det stora huset och även köpa in dig på husets middagar och lunchpaket som packas smart i en ryggsäck.

Köket
Köket
Badrum
Badrum